Archief Everest Poker

Archief van oude berichten over Everest Poker

€400.000 Montesino Grand Slam

Eerder berichtte ik al over het Live the Dream kwalificaties. Maar inmiddels staat er weer een nieuw volledig Nederlands Poker toernooi voor de deur, namelijk het €400.000 Montesino Grand Slam!
Meer over online poker spelen

Wederom een eersteklas toernooi waarbij veel te verdienen is en we hoge interesse voor verwachten.

Grand Slam DE’s lopen iedere dinsdag van 12 oktober — 17 november om 20:00 GMT. De eerste vijf spelers in iedere direct entry zullen een Grand Slam Prijzenpakket ter waarde van $4.000 ontvangen!

En zoals onze live toernooi spelers van ons gewend zijn, zal er naast een 4 dagen lang eersteklas poker toernooi, ook tijd zijn voor ander plezier. Spelers kunnen genieten van de gezellige Weense kerstsfeer en zullen met Everest Poker en het Montesino Card Casino een geweldig Kerstfeest gaan vieren.

Informatie over deze promotie vindt u hier:

October 10th, 2009
Live the dream is terug!

De succesvolle promotie Live the Dream gaat weer van start! Ook dit jaar zullen er weer 10 pokerspelers de kans krijgen om gesponserd een jaar lang alle grote toernooien ter wereld af te gaan.

Alle 10 spelers krijgen een sponser contract ter waarde van $100.000.

Kwalificaties beginnen in september.

Live the Dream is interessant voor veel nederlandse poker spelers. Everest Poker investeert namelijk niet in de gevestigde namen in de pokerwereld. Wij investeren liever in onze eigen spelers en geven hen de kans om een grote naam te worden in de pokerwereld. Voitto Rintala, Kim Wooka en natuurlijk Steven van Zadelhof, winnaars van vorig jaar, zijn nu bekende namen in de pokerwereld en onderdeel van Team Everest Poker geworden. De nieuwe Live the Dream spelers hebben natuurlijk ook de kans dit team te halen.

Net als vorig jaar nodigen we in januari 200 spelers uit voor de live finale in “Palais Auserberg” in Wenen voor een weekend vol poker en natuurlijk de selectie van de 10 Live the Dream winnaars!

Dit jaar kunnen men zich op drie manieren kwalificeren:

Sit & Go leaderboards
Cash Game leaderboards
Direct Entry satellites
Selectie van de 10 winnaars gebeurt op basis van behaalde punten. De 200 spelers kunnen een totaal van 100 punten behalen:

55 punten voor poker skills
25 punten uit stemmen van andere Everest Poker spelers
20 punten voor de live interviews in Wenen

September 20th, 2009
Hollandse handen race

Everest Poker beloont zijn de Hollandse Handen Race loyale spelers voor extra spel.

Everest Poker verdeelt namelijk $50.000 aan de 25 spelers die de meeste raked handen spelen. De Hollandse Handen Race start op 24 augustus en loopt tot en met 20 september.

Hoe werkt het?

We verdelen $8.000 per week aan de top 25 spelers die dus de meest raked handen hebben gehaald. De eerste prijs in de week competitie is $1.500! “Wie maakt er nu $1.500 in een week!”

Ook verdelen we punten naar week klassering. Waarbij de nummer een 25 punten krijgt en de nummer vijfentwintig 1 punt krijgt. Aan het einde van die 4 weken maken we de balans op en gaan we kijken welke spelers de meeste punten hebben en verdelen we nog eens $18.000 aan de top 25 deelnemers. Hierbij is de eerste prijs zelfs $5.000! “$5.000 daar kun je nog eens van op vakantie!”.

De resultaten zullen gepost worden op de Everest Poker blog. In het begin van de week dagelijks, en hoe verder naar het einde van de week, hoe vaker de resultaten geupdate worden.

De actie is alleen toegankelijk voor Nederlandse spelers. ‘Raked handen’ zijn alleen geldig vanaf 50$ NL en Limit 0.25-0.50$ blinds of hoger.

Kijk op onze splashpage voor meer informatie met uitbetalings structuur:

Daarbij loopt deze actie tegelijk met de Alpine Cash Race. Wat betekent dat de Nederlanders aan beide promoties mee kunnen doen.

August 20th, 2009
Everest’s new VIP program for poker players.

Everest Poker always has had summit points as a reward for players playing poker.
They never allowed rakeback deals, but instead they now have their own rakeback-program, very smart 🙂

Everest Poker VIP Summit Club

Loyal Everest Players now Earn More!

In short explained: every normal player already gets summit points (like frequent player points or whatever they are called at other rooms) after about an hour of playing (depending on the level) you will get to the Base Camp and receive 250 % more of summit points!:(wich can be changed to cash)

You will be in the reached VIP tier in the next month.
VIP Tier SP Bonus Rate Monthly Points-to-Cash Limits
Base Camp 250% 12,500 SP $50
Camp I 500% 62,500 SP $250
Camp II 600% 187,500 SP $750
Camp III 650% 250,000 SP $1,000
The Death Zone 700% 500,000 SP $2,000
The Summit 750% 1,250,000 SP $5,000

Everest Poker VIP Program

Hello poker player!

This website will be dedicated to EverestPoker, one of the best and nicest pokerrooms online.

Still with a lot of fish and a splendeid new VIP program!

Master Classics of Poker (MCOP)

De Master Classics of Poker (MCOP) staan weer voor de deur. Dit eersteklas toernooi is bij alle Nederlandse en internationale spelers bekend en speciaal voor onze Everest Poker spelers hebben we een toernooi Step ingevoerd waarbij de spelers zich kunnen kwalificeren voor het Main Event.

Spelers kunnen in onze populaire Sit & Go Steps-toernooien een seat winnen voor de Master Classics of Poker 2009 in Amsterdam. Het evenement beschikt over een van de grootste prijzenpools in het Europese pokercircuit.

Winnaars zullen een Master Classics Prijzenpakket ter waarde van $10.000 ontvangen dat zowel de buy-in van €6.200 voor het Main Event bevat, als een vergoeding voor reiskosten en hotelovernachtingen in Amsterdam.

Met de Step Sit & Go’s kan men op ieder niveau beginnen met het ‘beklimmen’ van de MCOP Steps. Vanaf een $2 Step 1 tot en met een $1.203 Step 6, waarmee men direct kans maakt op een Main Event buy-in. Spelers kunnen ook hun bestaande Steps-munten gebruiken om zich te kwalificeren!

Het Master Classics Main Event begint op 10 november. Neem plaats naast de beste Europese pokerspelers en geniet van het beruchte nachtleven van Amsterdam. En dat allemaal tijdens dit onvergetelijke vierdaagse toernooi!